Rabo Clubsupport: Stem op ons!

Gepubliceerd op 4 augustus 2023
Rabo Clubsupport: Stem op ons!

4 - 26 september
Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen? Ben je lid van de Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland, dan is jouw stem is geld waard! Leden kunnen stemmen op organisaties die zij een warm hart toedragen. Jij steunt ons toch ook? Stemmen kan van 4 t/m 26 september 2023 via: www.rabobank.nl/clubsupport

Museum Heerenveen doet weer mee aan de Rabo Clubsupport en we hebben jullie stem hard nodig. De Rabobank geeft met deze actie verenigingen en stichtingen een steuntje in de rug. Ieder lid van Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland kan zijn of haar stem uitbrengen. Iedere stem levert ons 5,- euro op. Jij stemt toch ook?

Waarom Rabo Clubsupport?

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij Museum Heerenveen haar doel te behalen? Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Stemmen!

Steun Museum Heerenveen en breng jouw stem uit 4 t/m 26 september 2023 in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport. Alle leden van Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland mogen stemmen.*
Heb je vragen, kijk dan op deze website bij de veelgestelde vragen.

*Geen lid van Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland maar bankiert u er wel? Geen probleem, u kunt stemmen en wordt lid gemaakt.

Actueel
Doelgroepen

Vrienden van het Museum Heerenveen:

Word ook vriend

Rondleiding

ZILVERZAAL2

Haal meer uit je bezoek en vraag één van onze rondleiders mee!  

Historisch documentatie centrum

biblio

Onderzoek je geschiedenis in het Historisch documentatie centrum van Heerenveen.

Word ook Vriend

Vrienden

Steun ons museum en word Vriend en steun het verhaal van Heerenveen!

Achtergrond