Steun Museum Heerenveen

Een bezoek aan Museum Heerenveen is een reis door de geschiedenis van Heerenveen. Jaarlijks genieten vele bezoekers van de collectie, tentoonstellingen en activiteiten. Om ons werk voort te kunnen zetten is onderzoek, educatie, aankopen en restauratie nodig. Schenkingen, sponsoring en nalatenschappen zijn hiervoor essentieel. Met uw bijdrage draagt u bij aan het bestaan van Museum Heerenveen. Elke bijdrage, groot of klein, is zeer welkom!

foto website

Particulieren

Word Vriend van het Museum: Een museum kan niet zonder Vrienden. Onze Vrienden voelen zich betrokken bij het museum en laten dat blijken met een jaarlijkse bijdrage van € 15,00 of meer. De Vriendenvereniging steunt het museum waar het mogelijk is, met uitbreiding van de collectie, maar ook met de realisatie van tentoonstellingen, publicaties en restauratiewerk.

Nalaten: een bijzondere manier van schenken. Het geeft u de mogelijkheid om dat door te geven wat in uw leven van grote waarde is. Nalatenschappen zijn voor het museum van grote waarde. Wilt u weten neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Doneer een bedrag: Elke bijdrage is zeer welkom. U kunt uw bijdrage in een keer schenken of spreiden over meer jaren middels een periodieke schenking. Wist u dat een periodieke schenking in minimaal vijf jaarlijkse termijnen volledig aftrekbaar is van uw inkomstenbelasting? Wilt u meer weten over de mogelijkheden van schenking en de belastingvoordelen die daarbij horen, kijk dan op: www.daargeefjeom.nl.

Elke bijdrage, groot of klein, draagt bij aan de werkzaamheden van het museum. Mijn gift:

Bedrijven

Bent u op zoek naar een samenwerking die voor uw bedrijf én de maatschappij van toegevoegde waarde is? Dan is een samenwerking met Museum Heerenveen een mooie keuze. Er zijn 2 mogelijkheden om een bijdrage te leveren. Neem vrijblijvend contact met ons op.
Word sponsor: Als sponsor verbindt u zich aan het museum of aan een specifiek project. Samen met u onderzoeken we welke doelstelling of welk project het best bij uw bedrijf past, en zowel voor u als voor het museum toegevoegde waarde oplevert. Uiteraard stellen we een interessant sponsorpakket voor u samen met bijzondere privileges en mogelijkheden voor activatie.
Word Bedrijfsvriend: Het netwerk van bedrijfsvrienden bestaat uit Heerenveense ondernemingen die zich nauw verbonden voelen met Heerenveen en het museum. De Bedrijfsvrienden vertegenwoordigen veelal het MKB uit uiteenlopende bedrijfstakken. U wordt al bedrijfsvriend voor € 250,00 per kalenderjaar. De bijdrage van de bedrijfsvrienden wordt ingezet voor de ontwikkeling van de tentoonstellingen.

Object schenken

Museum Heerenveen bewaard de geschiedenis voor de toekomst. Wilt u een object schenken? In veel gevallen is dit mogelijk. Wij stellen echter wel enkele eisen aan de objecten die wij in de collectie opnemen. Wij stellen het zeer op prijs als u onderstaand formulier voor uw eventuele objectschenking wilt gebruiken. Wilt u meer weten over het schenken van een object, neemt u dan contact met ons op. 

Graag ontvangen wij een omschrijving van het aangeboden object.

Indien u hierover beschikt kunt u een foto van het object meesturen. Wij vinden dit erg prettig.

Help Pake en Beppe de Vakantie door!

Help Pake en Beppe de Vakantie door!

In de voorjaarsvakantie organiseert Museum Heerenveen samen met Museumfederatie Fryslân ‘Help Pake & Beppe de vakantie door’. Van dinsdag 18 februari tot en met vrijdag 21 februari zijn er doorlop... Lees meer

Heerenveen 75 jaar vrij

Heerenveen 75 jaar vrij

Binnenkort: In 2020 is het 75 jaar geleden dat er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog in Nederland. Aan de hand van dagboekfragmenten, brieven en interviews, ondersteund door foto’s en voorwerpe... Lees meer

Lezing Kamermuziek Deel 1

Lezing Kamermuziek Deel 1

27 februari: Muzikale lezingen van Gabriël Vriens over kamermuziek in 2020. Naar aanleiding van de populaire lezingen over vijf grote pianoconcerten uit de 19e eeuw, komt Gabriël Vriens in 2020 t... Lees meer

Actueel
Doelgroepen

Vrienden van het Museum Heerenveen:

Word ook vriend

Pronkkeamer

Pronkkeamer

Elke maand een nieuwe verrassing in de Pronkkeamer van Heerenveen. Loop gerust even binnen, gratis entree!

Historisch documentatie centrum

biblio

Onderzoek je geschiedenis in het Historisch documentatie centrum van Heerenveen.

Word ook Vriend

Vrienden

Steun ons museum en word Vriend en steun het verhaal van Heerenveen!

Achtergrond