Steun Museum Heerenveen

Een bezoek aan Museum Heerenveen is een reis door de geschiedenis van Heerenveen. Jaarlijks genieten vele bezoekers van de collectie, tentoonstellingen en activiteiten. Om ons werk voort te kunnen zetten is onderzoek, educatie, aankopen en restauratie nodig. Schenkingen, sponsoring en nalatenschappen zijn hiervoor essentieel. Met uw bijdrage draagt u bij aan het bestaan van Museum Heerenveen. Elke bijdrage, groot of klein, is zeer welkom!

foto website

Particulieren

Word Vriend van het Museum: Een museum kan niet zonder Vrienden. Onze Vrienden voelen zich betrokken bij het museum en laten dat blijken met een jaarlijkse bijdrage van € 15,00 of meer. De Vriendenvereniging steunt het museum waar het mogelijk is, met uitbreiding van de collectie, maar ook met de realisatie van tentoonstellingen, publicaties en restauratiewerk.

Nalaten: een bijzondere manier van schenken. Het geeft u de mogelijkheid om dat door te geven wat in uw leven van grote waarde is. Nalatenschappen zijn voor het museum van grote waarde. Wilt u weten neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Doneer een bedrag: Elke bijdrage is zeer welkom. U kunt uw bijdrage in een keer schenken of spreiden over meer jaren middels een periodieke schenking. Wist u dat een periodieke schenking in minimaal vijf jaarlijkse termijnen volledig aftrekbaar is van uw inkomstenbelasting? Wilt u meer weten over de mogelijkheden van schenking en de belastingvoordelen die daarbij horen, kijk dan op: www.daargeefjeom.nl.

Elke bijdrage, groot of klein, draagt bij aan de werkzaamheden van het museum. Mijn gift:

Bedrijven

Bent u op zoek naar een samenwerking die voor uw bedrijf én de maatschappij van toegevoegde waarde is? Dan is een samenwerking met Museum Heerenveen een mooie keuze. Er zijn 2 mogelijkheden om een bijdrage te leveren. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Word sponsor: Als sponsor verbindt u zich aan het museum of aan een specifiek project. Samen met u onderzoeken we welke doelstelling of welk project het best bij uw bedrijf past, en zowel voor u als voor het museum toegevoegde waarde oplevert. Uiteraard stellen we een interessant sponsorpakket voor u samen met bijzondere privileges en mogelijkheden voor activatie.

Word Bedrijfsvriend: Het netwerk van bedrijfsvrienden bestaat uit Heerenveense ondernemingen die zich nauw verbonden voelen met Heerenveen en het museum. De Bedrijfsvrienden vertegenwoordigen veelal het MKB uit uiteenlopende bedrijfstakken. U wordt al bedrijfsvriend voor € 250,00 per kalenderjaar. De bijdrage van de bedrijfsvrienden wordt ingezet voor de ontwikkeling van de tentoonstellingen.

Object schenken

Museum Heerenveen bewaard de geschiedenis voor de toekomst. Wilt u een object schenken? In veel gevallen is dit mogelijk. Wij stellen echter wel enkele eisen aan de objecten die wij in de collectie opnemen. Wij stellen het zeer op prijs als u onderstaand formulier voor uw eventuele objectschenking wilt gebruiken. Wilt u meer weten over het schenken van een object, neemt u dan contact met ons op. 

Graag ontvangen wij een omschrijving van het aangeboden object.

Indien u hierover beschikt kunt u een foto van het object meesturen. Wij vinden dit erg prettig.

Actueel
Doelgroepen

Vrienden van het Museum Heerenveen:

Word ook vriend

Rondleiding

ZILVERZAAL2

Haal meer uit je bezoek en vraag één van onze rondleiders mee!  

Historisch documentatie centrum

biblio

Onderzoek je geschiedenis in het Historisch documentatie centrum van Heerenveen.

Word ook Vriend

Vrienden

Steun ons museum en word Vriend en steun het verhaal van Heerenveen!

Achtergrond