Art Shops zijn weer open!

Gepubliceerd op 14 januari 2022
Art Shops zijn weer open!

Goed nieuws, Museum Heerenveen mag weer deels open. Vanaf  zaterdag 15 januari zijn al onze artshops open voor publiek. Wel houden we ons aan  het coronaprotocol. Onaangekondigd ons museum bezoeken? Dat zit er helaas niet meer in. Vooraf reserveren (via telefoon of internet) is verplicht. Wilt u weten welke regels nog meer gelden? Raadpleeg onze bezoekersvoorwaarden. Weten wat er te zien is in de artshops?

Artshops

Ontdek het werk van Geertje de Boer, Marjo Postma en Sjoukje Iedema op de verkooptentoonstelling Tussen Hemel en Aarde in de MUGA. 

Veel werk op de tentoonstelling Kunst in Opstand is te koop. Aanknopingspunt voor de tentoonstelling is het ‘liber amicorum’ (vriendenalbum) dat de socialistische voorman Ferdinand Domela Nieuwenhuis op 1 april 1904 kreeg aangeboden. In navolging van de kunstenaars in 1904 tonen maatschappelijk betrokken hedendaagse kunstenaars werk waarin een actueel maatschappelijk vraagstuk aan de kaak gesteld wordt. Deze tentoonstelling is alleen dit weekend nog te zien!

De museumwinkel biedt een ruim assortiment aan wens- en kunstkaarten, aantrekkelijke (kunst)historische boeken en leuke souvenirs. De museumwinkel bevindt zich in het originele 19de-eeuwse interieur van apotheek Ponne en Roemer. Ooit stond deze apotheek aan de Dracht in Heerenveen. Een lust voor het oog. 
  

Actueel
Doelgroepen

Vrienden van het Museum Heerenveen:

Word ook vriend

Rondleiding

ZILVERZAAL2

Haal meer uit je bezoek en vraag één van onze rondleiders mee!  

Historisch documentatie centrum

biblio

Onderzoek je geschiedenis in het Historisch documentatie centrum van Heerenveen.

Word ook Vriend

Vrienden

Steun ons museum en word Vriend en steun het verhaal van Heerenveen!

Achtergrond