Mogen wij Daphne Boersma even aan u voorstellen?

Gepubliceerd op 24 maart 2016
Mogen wij Daphne Boersma even aan u voorstellen?

Ja, hoor daar zit ze: de stagiaire van het Heerenveen Museum. Naast betaalde krachten, een leger aan vrijwilligers kunnen ook stagiaires aan het werk in het museum. Daphne Boersma volgt de opleiding Front-Office aan het Friesland College, het is een driejarige opleiding. Als ze er nog een vierde jaar aan vastplakt en afmaakt kan ze vliegen.

Letterlijk, want stewardess worden is haar droom.
Ze heeft er al heel wat vlieguren op zitten, een deel van de familie van haar woont in Maleisië. De reizen daarheen hebben gezorgd voor deze passie: reizen, mensen verzorgen en met steeds andere collega’s de crew vormen. Dat lijkt haar een prachtig avontuur.

Op dit moment is achter de balie zitten een ander avontuur: mensen komen niet alleen voor kaartjes en info over het museum maar ook met alle mogelijke vragen op VVV terrein. Daphne is daarvoor het aanspreekpunt. Zij moet van alles regelen, opzoeken en beslissen, een flink nieuwe ervaring.
Niks verlegen erop af!

Wilt u haar wat vragen, een museumkaartje kopen of een VVV geschenk bij haar kopen, dan maar gauw op de balie van het museum af!

Nadjeschda en I ♥ Yesterday!

Nadjeschda en I ♥ Yesterday!

Nadja Willems, zal in februari in de Pronkkeamer twee van haar series laten zien. De serie portretten, genaamd Nadjeschda zijn gebaseerd op haar beroemde Russische oermoeder Nadjeschda von Meck. Afgel... Lees meer

Night at the Museum!

Night at the Museum!

Ontmoet de tot leven gekomen museumobjecten in Museum Heerenveen! Op vrijdag 15 februari 2019 organiseert Museum Heerenveen een spannend evenement om de voorjaarsvakantie in te luiden. Tijdens de Nigh... Lees meer

Help pake en beppe de vakantie door!

Help pake en beppe de vakantie door!

Tijdens de voorjaarsvakantie helpt Museum Heerenveen ‘Pake en Beppe de vakantie door’. Het thema is dit jaar: "Lekker ite, neat weismite". Het is voor ouders en grootouders soms een flinke uitdaging o... Lees meer

Actueel
Doelgroepen

Vrienden van het Museum Heerenveen:

Word ook vriend

Pronkkeamer

Pronkkeamer

Elke maand een nieuwe verrassing in de Pronkkeamer van Heerenveen. Loop gerust even binnen, gratis entree!

Weblog

Weblogcompilatie

Neem een kijkje achter de schermen bij het museum en leer onze medewerkers kennen!

Historisch documentatiecentrum

biblio

Het Historisch documentatiecentrum heeft een uitgebreide cultuurhistorische foto-, kranten- en boekencollectie van Heerenveen en omstreken.

Achtergrond