Mogen wij Daphne Boersma even aan u voorstellen?

Gepubliceerd op 24 maart 2016
Mogen wij Daphne Boersma even aan u voorstellen?

Ja, hoor daar zit ze: de stagiaire van het Heerenveen Museum. Naast betaalde krachten, een leger aan vrijwilligers kunnen ook stagiaires aan het werk in het museum. Daphne Boersma volgt de opleiding Front-Office aan het Friesland College, het is een driejarige opleiding. Als ze er nog een vierde jaar aan vastplakt en afmaakt kan ze vliegen.

Letterlijk, want stewardess worden is haar droom.
Ze heeft er al heel wat vlieguren op zitten, een deel van de familie van haar woont in Maleisië. De reizen daarheen hebben gezorgd voor deze passie: reizen, mensen verzorgen en met steeds andere collega’s de crew vormen. Dat lijkt haar een prachtig avontuur.

Op dit moment is achter de balie zitten een ander avontuur: mensen komen niet alleen voor kaartjes en info over het museum maar ook met alle mogelijke vragen op VVV terrein. Daphne is daarvoor het aanspreekpunt. Zij moet van alles regelen, opzoeken en beslissen, een flink nieuwe ervaring.
Niks verlegen erop af!

Wilt u haar wat vragen, een museumkaartje kopen of een VVV geschenk bij haar kopen, dan maar gauw op de balie van het museum af!

Magische kerst in het Museum

Magische kerst in het Museum

Waar ga jij naartoe voor de ultieme kerstsfeer? Naar het museum natuurlijk! Van 11 december 2018 tot en met 6 januari 2019 komt de kerst tot leven in Museum Heerenveen. Het hele museum is in... Lees meer

Tekeningen Elske Schotanus in de Pronkkeamer

Tekeningen Elske Schotanus in de Pronkkeamer

In de Pronkkeamer van het Museum Heerenveen is de gehele maand december werk te zien van Elske Schotanus. Sinds 1994 werkt zij voornamelijk naar model, snel en in een los en krachtig handschrift. Daar... Lees meer

Kerstweekend Heerenveen 14 t/m 16 dec.

Kerstweekend Heerenveen 14 t/m 16 dec.

Heerenveen pakt dit jaar daarom weer flink uit om inwoners van alle leeftijden een fijne kerstmarkt te bezorgen. Het hele centrum zal ook dít jaar de plek zijn om elkaar te ontmoeten. Nieuw dit jaar i... Lees meer

Actueel
Doelgroepen

Vrienden van het Museum Heerenveen:

Word ook vriend

Pronkkeamer

Pronkkeamer

Elke maand een nieuwe verrassing in de Pronkkeamer van Heerenveen. Loop gerust even binnen, gratis entree!

Weblog

Weblogcompilatie

Neem een kijkje achter de schermen bij het museum en leer onze medewerkers kennen!

Historisch documentatiecentrum

biblio

Het Historisch documentatiecentrum heeft een uitgebreide cultuurhistorische foto-, kranten- en boekencollectie van Heerenveen en omstreken.

Achtergrond