Photobooth: WIJ Heerenveen

Gepubliceerd op 8 september 2023
Photobooth: WIJ Heerenveen

Een feest is pas echt geslaagd als je de beste momenten kunt vastleggen. Daarom staat er in de tentoonstelling WIJ Heerenveen, een photobooth, waar je samen met je vrienden de beste selfies kunt maken. Je wordt gegarandeerd vrolijk van de grappige props en gekke bekken die mensen trekken zodra ze op de foto mogen. De foto’s krijg je uiteraard mee, want die wil je echt wel op je kast plakken.

Koop je tickets nu

WIJ Heerenveen

De tentoonstelling WIJ Heerenveen wil de nadruk leggen op de diversiteit van Heerenveen en het belang van nieuwe inwoners in onze multiculturele samenleving. We vroegen inwoners van de gemeente Heerenveen een portret in te sturen zodat we daarmee een mooi beeld kunnen geven van de mensen die Heerenveen nu Heerenveen maken.
 
Uit alle inzendingen zijn de mooiste, krachtigste of juist ontroerendste foto's geselecteerd voor de tentoonstelling. Het zijn mensen die muziek maken, werken, vrijwilliger zijn, sporten, handwerken of op de tribune zitten bij hun favoriete club. Zij tonen de hoogtepunten in het leven, zoals het behalen van een zwemdiploma. Maar ook emotionele momenten, zoals ziekte. Anderen zijn juist gefotografeerd in de kroeg of in hun eigen huis, waar zij zich de koning te rijk voelen. Zo daagt de tentoonstelling de bezoeker ook uit om na te denken over de vraag: waar voel jij je thuis?

Actueel
Doelgroepen

Vrienden van het Museum Heerenveen:

Word ook vriend

Rondleiding

ZILVERZAAL2

Haal meer uit je bezoek en vraag één van onze rondleiders mee!  

Historisch documentatie centrum

biblio

Onderzoek je geschiedenis in het Historisch documentatie centrum van Heerenveen.

Word ook Vriend

Vrienden

Steun ons museum en word Vriend en steun het verhaal van Heerenveen!

Achtergrond