Afgelast: Lezing Kamermuziek Deel 5

Gepubliceerd op 13 maart 2020
Afgelast: Lezing Kamermuziek Deel 5

23 april: Muzikale lezingen van GabriŽl Vriens over kamermuziek in 2020. Naar aanleiding van de populaire lezingen over vijf grote pianoconcerten uit de 19e eeuw, komt GabriŽl Vriens in 2020 terug in Heerenveen met vijf lezingen over kamermuziek. Op 23 april luisteren we naar de Sonate voor cello en piano van Sergei Rachmaninov; laatromantisch en vol mooie melodielijnen en dat met maar twee instrumenten. Met uitleg van GabriŽl voorspelt dat een aantrekkelijke en inhoudelijke ochtend te worden.

Praktische informatie

Alle lezingen vinden plaats op donderdagochtenden van 10.00- 12.00 uur in het Kunstcafť van Museum Heerenveen. De zaal is open vanaf 9.30 uur. Vrienden betalen Ä5,- en gasten Ä7.50.

Film op Omrop Frysl‚n

Film op Omrop Frysl‚n

Vanwege de ingevoerde maatregelen is het niet mogelijk om de film 'Een prachtige daad' op 14 april te vertonen in het Posthuis Theater zoals eerder was aangekondigd. Maar we hebben een ... Lees meer

Museum gesloten ivm Corona

Museum gesloten ivm Corona

Onze bezoekers, vrijwilligers en collegaís zijn ons dierbaar, daarom sluiten wij tot en met 30 april ons museum. Alle activiteiten die in deze periode zouden plaatsvinden zijn afgelast.

Een belangrijke... Lees meer

Sponsoractie: een gouden zilverstuk

Sponsoractie: een gouden zilverstuk

Het gaat om een achtkantige brandewijnkom die in 1677 is vervaardigd door de Heerenveense edelsmid Feye Gerlofs. Het object zou voor de zilvercollectie van het museum een absolute versterkin... Lees meer

Actueel
Doelgroepen

Vrienden van het Museum Heerenveen:

Word ook vriend

Rondleiding

ZILVERZAAL2

Haal meer uit je bezoek en vraag ťťn van onze rondleiders mee!  

Historisch documentatie centrum

biblio

Onderzoek je geschiedenis in het Historisch documentatie centrum van Heerenveen.

Word ook Vriend

Vrienden

Steun ons museum en word Vriend en steun het verhaal van Heerenveen!

Achtergrond